dissabte, 23 de setembre de 2006

Pa de pessic de xocolata


INGREDIENTS:
150 g de sucre
150 g de farina
75 g de mantega o margarina
40 g de cacau en pols
2 ous
1 sobre de llevat en pols
1/2 got de llet

COM ES FA?
- Engeguem el forn a 170ºC perquè es vagi escalfant.

- En un bol barregem la mantega i el sucre fins que ens quedi una massa homogènia.

- A continuació afegim els ous, el cacau barrejat amb la llet, i finalment la farina barrejada amb el llevat. Ho batem tot molt bé.

- Embadurnem un motlle amb mantega i farina, o el folrem amb paper de forn.

- Aboquem tota la massa en el motlle.

-Ho posem al forn durant uns 35 minuts. Abans de treure'l, el punxem amb un escuradents per comprovar si està prou fet.

- Desmotllem quan estigui fred.

COMENTARIS: El temps del forn varia una mica en funció del motlle que utilitzis, jo vaig fer servir un motlle de plumb-cake.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Oh, q bo és.
d'aquest no m'oblido.
l'he d'adaptar i fer-lo.