dilluns, 11 de setembre de 2006

Pasta de full amb pernil i formatge

INGREDIENTS:
1/2 paquet de pernil dolç
1/2 paquet formatge de llesques
1 paquet de pasta de full
1 ou

COM ES FA?
- Deixa descongelar la pasta de full.

- Posa la pasta de full en la safata del forn amb una mica de mantega perquè no s’enganxi o bé amb paper de forn.

- Extén per sobre el pernil dolç en una capa, i per sobre posa el formatge de llesques. Procura que les capes no siguin gaire primes perquè tingui més sabor.

- Per sobre posa-hi una altra capa de pasta de full i tanca-ho amb una forquilla.

- Pinta-ho per sobre amb ou batut.

- Posa-ho al forn, ja calent, a 200 ºC durant 20 minuts.

- Ho treus del forn i ho serveixes calent


COMENTARIS: Segons la pasta de full que compreu, en el paquet hi haurà 1 ó 2 làmines, i per tant les quantitats de pernil i formatge variaran. Si el paquet només conté una làmina de massa, heu de doblegar-la com si fos una “calzone” per tapar-ho. Aquesta recepta l'he tret de la web de Cocina sencilla però jo he substituït el salmó fumat per pernil dolç.