diumenge, 19 de novembre de 2006

Galetes de nata


INGREDIENTS:
200 g. nata líquida (un brick petit)
200 g. sucre (la mateixa quantitat que de nata líquida)
farina  (la que admeti*)
(*) les he fet amb diferents quantitats, però com més ens agraden és amb 200 g.

COM ES FAN?
- Encenem el forn (a dalt i a baix) a 170-180 ºC.

- En un bol posem la nata líquida i el sucre, i ho barregem bé.

- Anem afegint la farina tamisada fins que veiem que ens queda una massa consistent però flonja (molt enganxosa).

- Preparem la safata del forn folrada amb paper de fornejar i, ajudant-nos de dues culleretes, repartim la massa de les galetes. Posem les galetes força separades perquè sinó després se t'ajuntaran (a cada fornada posem només 9 galetes).

- Fiquem al forn durant 10 minuts aproximadament, al final 2.30 minuts al grill  perquè quedin daurades.

- Les treiem de la safata del forn i les deixem refredar. Quan les treiem del forn estan molt toves però ràpidament es refreden i s'endureixen.