dissabte, 2 de desembre de 2006

Coca de poma

INGREDIENTS:
pasta de full
pomes
sucre
mantega
melmelada de pruna, prèssec, etc.

COM ES FA?
- Escalfa el forn a 200 ºC.

- Prepara la safata del forn amb paper de fornejar i estén la pasta de full. Punxa la pasta de full amb una forquilla per tota la superfície per evitar que s'infli mentre es forneja.

- Talla les pomes a llesques fines, i exten-les per sobre de la pasta de full, fins a cobrir-la.

- Posa-hi trossets de mantega per sobre de la poma, i per sobre tira-hi sucre.

- Al forn, a mitja alçada, durant uns 30-35 minuts. Has d'anar vigilant fins que la poma estigui daurada.
.
- En un pot posem dues cullerades soperes plenes de melmelada amb una mica d'aigua. Posem a foc mig i deixem que bulli una estona, remenant de tant en tant. Treiem el pot del foc i repartim la melmelada per tota la superfície de la coca ajudant-nos amb un pinzell.