dissabte, 13 de gener de 2007

Pa de pessic de carabassa

INGREDIENTS:
300g. de polpa de carabassa
100 g margarina
150 g sucre
150 g farina
3 ous
1 sobre de llevat
sucre glass per decorar

COM ES FA?
- Posem a coure la carabassa durant uns 20 minuts. Treiem la pell i reservem. Podem coure la carabassa el dia abans, i fer el pa de pessic el dia següent.

- Preescalfar el forn a 175ºC.

- En un bol barregem la carabassa amb la margarina.

- En un altre bol, barregem els ous, el sucre i un rajolí de conyac (optatiu). Barregem.

- Barregem la farina amb el llevat.

- Ajuntem ambdues masses i les barregem bé fins a obtenir una única massa uniforme.

- Folrar un motlle amb paper de fornejar, pincellar-lo amb margarina i abocar la massa.

- Posar al forn uns 35 minuts.

- Desmotllar quan estigui fred.

COMENTARIS: la recepta és de Cerise divagando en la cocina.