dissabte, 16 de gener de 2010

Pastís de prèssec


INGREDIENTS:
100 g sucre
100 g farina
50 g mantega tova (jo he posat margarina)
2 ous (jo he posat 3)
1 culleradeta llevat (jo he posat mig sobre)
un pot petit prèssec en almívar
1 taronja (suc i ratlladura)
caramel líquid

COM ES FA?
- Batem els ous junt amb la mantega i el sucre fins que quedi una barreja toveta.

- Barregem la farina i el llevat, i els incorporem a la massa anterior.

- Ratllet la pell de la taronja ben fina i fem suc de taronja. Ho incorporem tot i tornem a remenar.

- Embadurnem el motlle amb caramel líquid. A sobre posem el prèssec talladet i per sobre la barreja. Si cal ho nivetllem.

- Ho posem al forn, preescalfat a 175 ºC durant uns 45 minuts.

- Quan estigui fred, li donem la volta.

COMENTARIS: La recepta és de mi oasis. Potser perquè el motlle era massa gran, però queda un pastís molt baix (1,5 cm), potser la propera vegada el faré amb el doble d'ingredients.