dijous, 8 de febrer de 2007

Coca de llardons


INGREDIENTS:
llardons
pasta de full
sucre
pinyons

COM ES FA?
- Tritura els llardons fins a deixar-los en trossets petits.

- Esten la pasta de full sobre el marbre i estira-la amb un corró fins que quedi prima.

-Posa-hi al damunt, sobre una de les meitats, una part dels llardons. Doblega la pasta de full per la meitat (sobre si mateixa).

- Passa-hi el corró per tornar a donar el gruix que vulguis a la massa.

- Punxa la massa perquè no et pugi molt quan la facis al forn.

- Distribueix la resta de llardons per sobre de la coca, i pressiona'ls una mica sobre la massa amb el corró o amb les mans.

- Posa-hi sucre per sobre. Sigues generós/osa amb la quantitat perquè si no quedarà poc dolça.

- Amb el forn pre-escalfat a 190ºC deixa-la uns 25 minuts. Passat aquest temps, treu-la del forn i posa-hi els pinyons per sobre, i torna-la a posar al forn uns 5 minuts més. Al final pots posar-la una mica al grill perquè es torri.

COMENTARIS: Jo no hi vaig posar pinyons perquè no en tenia però, així i tot, va quedar boníssima.