dimecres, 21 de febrer de 2007

Puding de pa al microones



INGREDIENTS: 
pa dur, madalenes, croisants secs, etc.
2 ous
llet
1 culleradeta de llevat
una mica de conyac (optatiu)
ratlladura de llimona
fruites o cireres confitades , xocolata ratllat, etc.

COM ES FA?
- Esmicola el pa en trossets petits i banya-ho amb llet, fins que quedi empapat però no gaire líquid.

- En un recipient apart, bat els ous junt amb el llevat, i aboca-ho a la barreja de pa i llet.

- Afegeix el conyac, la ratlladura de llimona, les fruites confitades tallades a trossets.

- Embadurna el fons d'un motlle de silicona amb caramel líquid.

- Aboca-hi la massa i tapa-ho amb plàstic de cuina.

- Posa-ho al microones uns 9 minuts (jo he posat un motlle de plumbcake però si poses un altre motlle el temps serà inferior).

COMENTARIS: Aquesta recepta l'he tret del blog canekositas.