diumenge, 4 de març de 2007

Puding de pa



INGREDIENTS:
150 g de pa sec
150 g sucre
25 g mantega
1/2 l llet
4 ous
50 g panses
1 copa conyac (optatitu)
1 llimona


COM ES FA?
- Engega el forn a 180 ºC.

- Posa les panses en remull amb el conyac.

- Talla el pa a trossos i posa'l en un bol.

- Posa a bullir la llet amb la ratlladura de la llimona. Quan comenci a bullir, aboca-la sobre el pa.

- Amb el minipimer treballa-ho fins que et quedi una pasta homogènia.

- Bat els ous i afegeix-los a la massa. Afegeix també la resta d'ingredients i barreja bé.

- Posa sucre cremat al fons del motlle, i aboca-hi la pasta.

- Posa-ho al forn, o al bany maria, durant 60 minuts.

- Quan estigui fred, desmotlla i decora-ho al teu gust.