diumenge, 3 de juny de 2007

Pa de pessic de taronja



INGREDIENTS:
250 g farina
300 g sucre
100 g margarina
3 ous
1 sobre llevat
2 taronges senceres

COM ES FA?
- Encén el forn a 170-180 ºC.

- Separa les clares dels rovells i monta-les a punt de neu. Reserva-les.

- En un bol barreja els rovells amb el sucre fins que tinguin un color gairebé blanc.

- Renta les taronges i tritura-les senceres. Afegeix-les a la barreja anterior.

- Afegeix la margarina i remena.

- Passa la farina, barrejada amb el llevat, per un tamís i incorpora-la a la massa anterior. Barreja fins que tinguis una massa homogènia.

- Finalment afegeix les clares d'ou incorporant-les amb compte.

- Prepara un motlle amb paper de fornejar o margarina i farina.

-Posa el pa de pessic al forn durant uns 35 minuts, comprova la cocció amb un punxó.


COMENTARIS: Aquest pa de pessic té molt gust a taronja. Si no t'agrada el gust una mica amargant de la pell, millor no el facis.