dissabte, 16 de febrer de 2008

Magdalenes sabor autèntic


INGREDIENTS:
motlles de paper de madalenes
3 ous L
130 g sucre
170 g farina de rebosteria
142 g oli oliva suau (0,4º)
3 cullerades anis dolç
45 g llet 
1/2 sobre (8 g) de llevat
sucre per espolvorejar (optatiu)

COM ES FA?
- Prepara el forn a 170 ºC.

- En un bol, bat els ous amb el sucre i l'anís força estona, fins a obtenir una crema.

- Afegeix, a poc a poc, l'oli mentre segueixes baten la crema. Incorpora la llet.

- Barreja la farina amb el llevat i ves afegint-la tamissada fins a aconseguir una barreja homogènia.

- Emplena els motlles de madelenes fins gairebé a dalt de tot (deixant una mica d'espai perquè puguin creixer dintre del forn).

- Posa-hi sucre per sobre (optatiu), i al forn fins que les madelenes estiguin daurades, uns 20-25 minuts depenent del forn i de les mides dels motlles.

COMENTARIS: M'han sortit 9 magdalenes de mida gran. Són molt bones.