dissabte, 1 de març de 2008

Lletres de xocolata



INGREDIENTS:
2 clares d'ou
un pessic de sal
63 g. de sucre blanc
1 culleradeta de sucre avainillat
1 cullerada de cacau en pols
75 g de farina
un rajolí de suc de llimona
la recepta original inclou també 1/4 de culleradeta de canyella en pols, però com que a mi no m'agrada gaire no n'he posat.

COM ES FAN?
- Bat les clares a punt de neu amb un rajolí de suc de llimona. A mig montar, afegeix una part del sucre, segueix batent i ves afegint la resta del sucre, el sucre avainillat (i la canyella).

- Incorpora la farina junt amb el cacau i la sal a les clares, tamissant-los amb l'ajut d'un colador. Barreja-ho delicadament perquè no es baixin.

- Escalfa el forn a 170ºC i prepara la safata del forn cubrint-la amb paper de fornejar.

- Posa la massa en una màniga pastissera i ja pots fer les lletres, els números o els dibuixos que vulguis.

- Fornegem durant uns 15 minuts, fins que estiguin una mica dures. Si quan es refreden queden toves, és que les hem tret abans d'hora.

COMENTARIS: Aquesta recepta l'he tret del blog i-recetas