divendres, 25 de juliol de 2008

Vol-au-vents de peix

INGREDIENTS:
1 kg de peix (rap, lluç, musclos, gambes)
1 ceba
1 llimona
3 ous durs
formatge ratllat
beixamel
vol-au-vents
oli d'oliva, sal, llorer

COM ES FA?
- Reservem algunes gambes, la resta del peix el tallem a trocets i el posem en una safata junt amb la ceba tallada a trossets, els ous durs tallats a trossos, la llimona escorreguda per sobre, un raig d'oli d'oliva, una mica de sal i una fulla de llorer. Fiquem al forn a150 ºC, i deixem coure durant uns 30 minuts.

- Mentre s'està fent el peix, fem una beixamel lleugera.

- Quan el peix ja està fet, treiem la fulla de llorer i l'excés de suc i oli, i el barregem amb la beixamel.

- Emplenem els vol-au-vents, i a sobre de cadascun hi posem una gamba de les que teníem reservadaes, i formatge ratllat.

- Ho fiquem al forn 10 minuts perquè es gratini i quan ho treiem ja ho podem servir.