dimarts, 2 de setembre de 2008

Ous al niu

INGREDIENTS (per persona):
1 panet
un ou
una mica de margarina (i/o formatge cremós tipus Philadelphia)
sobrasada (o pernil dolç)
oli, sal

COM ES FA?
- Tallem la part superior del panet i el buidem per dintre.

- Batem la clara de l'ou a punt de neu i reservem.

- Dintre del panet posem una mica de mantega (i/o formatge cremós), a sobre una mica de sobrasada (o pernil) i a sobre el rovell de l'ou.

- En una paella escalfem oli. Aboquem un cullerot d'oli a dintre del panet (per fer-ho ens ajudem d'una escumadera i col·loquem el panet al damunt, a sobre la paella però sense que arribi a tocar l'oli).

Abans de posar la clara d'ou
- Posem la clara muntada a sobre del rovell de manera que faci de tapa del panet.

- Col·loquem el panet damunt l'escumadera, i a sobre de la paella, i ajudant-nos amb un cullerot, anem abocant oli molt calent a sobre de la clara muntada fins que veiem que està feta.

- Servim de seguida.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Aquesta recepta només la he vist a la nostra família. No conec ningú més que la faci.