dimarts, 16 d’octubre de 2007

Pa d'anous

INGREDIENTS:
1 tassa d'anous picades, no molt petites
1/2 tassa pases de Corint
1 tassa de sucre
1 tassa de llet
2 tasses de farina
1 ou
20 g. margarina
1 sobre de llevat

COM ES FA?
- Posa en remull les panses durant uns 20 minuts.

- Escalfa el forn a 170ºC.

- En un bol barreja la mantega, l'ou i el sucre. Barreja bé fins que quedi una massa homogènia.

- Afegeix la meitat de la farina alternant amb la llet. Barreja bé.

- Després afegeix les anous, les panses ben escorregudes, i l'altra meitat de farina barrejada amb el llevat.

- Aboca la massa en un motlle que prèviament haurem preparat (embadurnat amb mantega i farina, o bé folrat amb paper de fornejar).

- Posa-ho al forn, només per la part inferior, durant 1 hora aproximadament. Punxa el pa amb una agulla per comprovar el punt de cocció.


COMENTARIS: Extreta del llibre 1.080 recetas de cocina de Simone Ortega.