dissabte, 21 d’agost de 2010

Milfulls d'endívies amb formatge de cabra

INGREDIENTS:
1 massa de pasta de full
6 endívies
6 rodanxes fines de formatge de cabra (rulo)
50 g mantega
50 g sucre
1 ou (per pintar)

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 200 ºC.

- Tallem la pasta de full en porcions individuals, la punxem amb una forquilla perquè no pugi al coure, i les posem en la safata de forn, amb paper de fornejar. Pintem amb ou batut (o aigua) i ho fiquem al forn, fins que estiguin ben daurats (10-15 minuts).

- Mentretant, tallem les endívies en rodanxes fines i les posem en una paella al foc amb la mantega i el sucre. Les couem a foc suau fins que estiguin lleugerament caramel·litzades.

- Repartim les endívies sobre els trossos de pasta de full ja cuits, hi posem a sobre el formatge de cabra i ho gratinem uns minuts fins que el formatge es fongui.