dimecres, 28 de febrer de 2007

Pa de pessic de formatge fresc




INGREDIENTS:
200g farina
190g sucre integral
120 g oli oliva 0,4º
3 ous
1 sobre de llevat
250 g formatge fresc tipus burgos d'ovella
sucre glass per espolvorejar

COM ES FA?
- Encén el forn a 180ºC.

- Separem les clares dels rovells i muntem les clares a punt de neu. Reservem.

- Batem els ous junt amb el sucre fins que estiguin una mica muntats.

- A continuació, afegim l'oli i el formatge fresc i remena fins que quedi homogeni.-Afegim la farina i el llevat tamisats i anem remenant fins a tenir-ho tot ben barrejat.

- Finalment incorporem les clares muntades amb moviments suaus.

- Preparem un motlle amb paper de forn o mantega i farina, i hi aboquem la massa.

- Forn durant 35-40 minuts a 180 ºC.

- Deixem refredar sobre una reixeta. Desemmotllem quan estigui tebi, i finalment espolvoregem amb sucre glass.