divendres, 10 d’octubre de 2008

Pa de pessic de kiwi



INGREDIENTS:
300 g farina
300 g sucre
3 ous
1 sobre llevat
1 iogurt bio
1/2 mida de iogurt d'oli girasol
2 kiwis madurs
1 rajolí de conyac (optatiu)

COM ES FA?
- Escalfa el forn a 170-180 ºC.

- Muntar les clares a punt de neu fort. Reservar.

- Bat els rovells junt amb el sucre fins a obtenir una massa blaquinosa.

- Afegeix el iogurt i barrejar bé. Afegeix l'oli i torna a remenar.

- Talla els kiwis en trossets molt petits i aboca'ls a la massa. Afegeix el conyac (optatiu) i remena bé amb la batedora.

- Incorpora a poc a poc la farina junt amb el llevat, tamissant-la i anant barrejant fins a obtenir una massa fina.

- Prepara un motlle amb paper de fornejar. Aboca-hi la massa i posa-ho a coure durant uns 35 minuts (punxa per comprovar). Al final jo el poso una mica al grill per donar-li color.