dimecres, 10 de setembre de 2008

Pa de pessic de poma al microones



INGREDIENTS:
3 ous
125 g sucre
125 g margarina
100 g farina
1/2 sobre llevat
3 pomes golden
3 cullerades de llet
caramel líquid
sucre glass

COM ES FA?
- Bat els ous amb el sucre, el llevat i la llet.

- Fon la mantega en el microones i afegeix-la a la barreja anterior.

- Incorpora la farina tamissada i barreja-ho tot.

- En un motlle tipus cake (de vores altes perquè la massa puja molt encara que després torna a a baixar), engrassat amb margarina, posa una mica de caramel líquid al fons, i per sobre les pomes tallades en làmines fins a cobrir tot el fons del motlle.

- Aboca-hi la massa del pa de pessic i afegeix els altres trossos de poma a trossets.

- Posa-ho al microones a màxima potència durant 8 - 9 minuts.

- Deixa-ho reposar dintre durant 5 minuts més.

- Treu el motlle del microones i deixa'l fins que estigui tebi. Desmotllar i després de refredar, posar-hi una mica de sucre glass.



COMENTARIS: recepta de Blog de cuina

1 comentari:

kalidoscopi ha dit...

No m'agrada gaire. Prefereixo el pa de pessic fet al forn.
Als nens si que els ha agradat.