diumenge, 9 de novembre de 2008

Pastís de morcilla de Burgos


INGREDIENTS:
2 morcillas de Burgos (tallades a trossets i desfetes amb la forquilla).
1 ceba mitjana-gran (tallada molt petita o ratllada)
1/2 poma (tallada molt petita)
4 ous
Per a la salsa:
3-4 pebrots piquillo escalibats
llet
formatge blau (o qualsevol altra)

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC i posem un recipient amb aigua (on farem el bany maria).

- Fem un sofregit amb la morcilla, la ceba i la poma. Hem de posar poc oli perquè la morcilla ja deixa anar greix.

- Batem els quatre ous i els incorporem a la barreja anterior.

- Preparem un motlle amb paper de forn, al fons posem pa ratllat perquè no s'enganxi, i a sobre el sofregit.

- Ho fiquem al forn, al bany Maria durant 35-40 minuts. Comprovem el punt.

- Per fer la salsa, triturem junts tots els ingredients.

- Servim el pastís amb la salsa molt calenta.

COMENTARIS: Aquesta recepta és de la Marian.