diumenge, 29 d’octubre de 2006

Pastís de peix



INGREDIENTS:
1/2 kilo de peix bullit, sense espines i sense pell (rap, lluç, escòrpora, gambes).
4 ous
200 ml. de crema de llet
2 cebes
1 got de tomàquet ratllat
1 fulla de llorer
1/2 llimona
1 tomàquet
salsa rosa

COM ES FA?
- Primer de tot has de bullir el peix de la manera següent: en fred posa una caçola amb aigua amb 1/2 llimona, una ceba pelada, 1 tomàquet, oli, una fulla de llorer i el peix. Deixa bullir 1 minut i mig des que arrenca el bull.

- Fes un sofregit amb el tomàquet ratllat i una ceba.

- En un bol posa: el peix, la crema de llet, els ous batuts, el sofregit de tomàquet i ceba, i sal. Tritura-ho tot.

- Prepara un motlle folrat amb paper de forn, o bé amb mantega i farina de galeta. Aboca-hi la massa.

- Posa-ho al forn, al bany Maria, durant 1.30 hores aproximadament.

- Per servir cobreix-lo tot amb salsa rosa. Es pot servir fred o calent.