diumenge, 28 de gener de 2007

Pastís de poma

INGREDIENTS:
3 – 4 pomes grans
1 tassa llet
1 tassa sucre
1 tassa farina
3 ous
1 copa conyac
melmelada d'albercoc o de pruna

COM ES FA?
- Bat bé els ous.

- Barreja els ous amb el sucre fins que estigui homogeni. Afegeix la farina, tamisada, i remena bé.

- Afegeix la llet i el conyac i remena.

- Agafa dues pomes i talla-les a làmines, i les barreges amb la massa que has estat fent.

- Forn prèviament calent a 180 ºC.

- Embadurna un motlle amb mantega i farina, o bé folra'l de paper de forn, i omple'l amb la massa.

- Posa per sobre l’altra poma tallada a llesques.

- Forn 45 minuts, i després al grill.

- Per sobre, un cop el pastís l’has tret del forn, afegeix una mica de melmelada i torna a posar el pastís una mica al grill.