divendres, 31 de desembre de 2010

Pastís grec


També es pot fer en tartaletes individuals. La quantitat dels ingredients anirà en funció de si fem pastís o del nombre de tartaletes.

INGREDIENTS:
pasta brisa
1 pot prèssec en almívar
2-3 iogurts grecs
sucre
vainilla líquida (en tub) per decorar

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC.

- Estenem la pasta brisa en un motlle,i folrem amb paper d'alumini. Ho posem a coure, després treiem el paper d'alumini i tornem a coure una mica més.

- Tallem els prèssecs en rodanxes fines i cobrim la base del pastís amb dues capes de prèssec.

- Aboquem els iogurts grecs en un bol i batem. Afegem sucre al gust.

- Estenem els iogurts sobre el prèssec, i posem el pastís una mica, molt poc, al grill.

- Decorem amb la vainilla líquida.


Abans de decorar amb vainilla

COMENTARIS: Recepta de l'Anabel