dimecres, 10 de febrer de 2010

Plumb-cake de fruites


INGREDIENTS:
150 g sucre
4 ous (jo de la mida M)
150g de margarina a temperatura ambiente
100 g panses (jo 75 g)
150 g fruites confitades (jo 100 g)
225 g farina de rebosteria
1 sobre llevat Royal
1/2 got conyac
1 llimona (ratlladura)


COM ES FA?
- Escalfem el forn a 170 ºC. Preparem un motlle de plumb-cake de 24x10 cm amb paper de fornejar i l'embadurnem també de margarina.

- Posem en remull les panses amb el conyac.

- Tamisem la farina amb el llevat i la reservem.

- En un bol posem la margarina fosa, el sucre i la ratlladura de llimona i batem. Jo ho he fet amb les varilles.

- Sense deixar de batre, anem afegint els ous un a un fins que s'integrin.

- Afegim el conyac amb les panses i la meitat de la fruita confitada, i tornem a remenar suaument.

- Anem afegint la farina junt amb el llevat, a poc a poc, i barregem a poc a poc.

- Aboquem la meitat de la massa en el motlle, posem la resta de la fruita confitada i, a continuació, hi aboquem la resta de la massa.

- Ho fiquem al forn durant uns 45 minuts (prova de l'agulla).

- Desmotllem quan estigui fred i espolvoregem amb sucre glass.


COMENTARIS: la recepta és de la maleta de Boston . És el millor plumb-cake que he provat mai, és la recepta definitva!.