dimecres, 4 d’abril de 2007

Quiche lorraine



INGREDIENTS:
Pasta brisa o pasta de full
200 ml crema de llet
100 ml llet
4 ous
250 g formatge ratllat gruyere
pernil trocejat al gust

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 200 ºC.

- Cobrim un motlle amb la pasta de full o pasta brisa. Si utilitzem pasta de full, haurem de punxar tota la superfície amb una forquilla per evitar que durant la cocció s'infli la massa.

- En un bol batem els ous i els barregem amb la llet i la crema de llet, el formatge ratllat i pernil trocejat. Jo he posat pernil york perquè ens agrada més, però es pot fer amb pernil salat. Barregem bé tots els ingredients.

- Aboquem la barreja en el motllo i, ajudant-nos d'una espàtula o una cullera, la repartim bé.

- Fiquem al forn durant 45 minuts aproximadament. Quan hagi passat aquest temps el treiem del forn i el deixem refredar. Quan es refreda qualla més.

- Desmotllem quan ja estigui fred.