dimecres, 13 d’agost de 2008

"Rosquillas" de Santander

INGREDIENTS:
250 g farina
100 g sucre
1 cl d'anís dolç
1 ou
4 cullerades soperes d'oli d'oliva
1 1/2 culleradeta de llevat en pols
ratlladura d'una llimona
sucre per espolvorejar per sobre
oli d'oliva per fregir

COM ES FAN?
- Treballa l'ou amb el sucre fins que estigui escumós.

- Afegeix la raspadura de la llimona, l'anís i l'oli, i barreja bé.

- En un recipient apart, barreja bé la farina amb el llevat, i afegeix a poc a poc a la farina, la barreja d'ou i sucre, fins que es formi una massa fina.

- Embadurna't les mans d'oli i, amb la massa, ves fent petites boles. Amb els dits, fas un forat en el centre.

- Posa a fregir les "rosquillas" en un recipient amb força oli, però que l'oli no estigui molt calent perquè també es facin bé per dintre.

- Quan estiguin rossetes, les treus del foc, les deixes escórrer i, un cop fredes, els hi poses sucre per sobre.