dijous, 29 de gener de 2009

Petits pans de pessic sobaos amb poma

 

INGREDIENTS:
125 g farina
125 g sucre
125 g mantega
2 ous
1 culleradeta llevat en pols
ratlladura fina de pell de llimona
mitja poma ratllada
2 culleradetes sucre glas

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 170ºC.

- Barregem la mantega en pomada amb tots els altres ingredients excepte la poma i el sucre glas,fins a tenir una massa sense treballar gaire, però assegurant que no queden grumolls.

- Preparem els motlles i els emplenem fins a 3/4 de la seva capacitat.

- Ratllem la poma, no gaire fina, i la barregem amb el sucre glas. Posem la barreja per sobre de la massa.

- Ho fiquem al forn uns 40 minuts, o fns que estiguin daurats. El temps variarà segons la mida dels motlles que utilitzem, fem la prova de l'agulla per comprovar que està cuit.

COMENTARIS: recepta de Bocados dulces y salados .