dilluns, 23 de febrer de 2009

Coca de cabell d'àngel

INGREDIENTS:
pasta de full
cabell d'àngel
1 ou
sucre
pinyons

COM ES FA?
- Encén el forn a 190 ºC.

- Estén la pasta de full amb el corró perquè no quedi gaire gruixuda, i punxa-la amb una forquilla.

- Escampa el cabell d'àngel per la meitat de la pasta de full. No posis una capa gaire gruixuda perquè és molt dolç i pot resultar empalagós. Quan l'estenguis sobre la pasta de full, deixa un marge d'un dit per tot el voltant perquè després puguis sellar la coca.

- Doblega la pasta de full per la meitat, de manera que la part que no has posat cabell d'àngel faci de tapa de la coca.

- Marca tota la vora de la coca amb una forquilla per tal d'enganxar les dues meitats de la pasta de full.

- Pinta la pasta de full amb ou batut, escampa-hi sucre i pinyons per sobre.

- Cou la coca uns 25 minuts, fins que estigui daurada.