dilluns, 16 de febrer de 2009

Palmeres


INGREDIENTS:
1 planxa rectangular de pasta de full fresc (no congelat)
sucre

COM ES FA?
- Encenem el forn a 200ºC.

- Estenem la massa sobre el paper on va embolicada la pasta de full, espolvoregem amb sucre i passem el corró per sobre, sense pressionar gaire, només perquè s'enganxi el sucre.

- Marquem el centre de la pasta, dobleguem cada costat fins al centre i tornem a espolvorejar de sucre. Passem el corró.

- Tornem a doblegar, tornem a espolvorejar de sucre i dobleguem els dos costats perquè quedin junts.

- Espolvoregem de sucre, ara per les dues parts. Pressionem una mica amb el paper (per enganxar el sucre), i tallem a llesques d'1 cm.

- Col·loquem les palmeres sobre la safata del forn, prèviament folrada amb paper de fornejar, i aixafem una mica les palmeres perquè quedin més planes.

- Fornegem uns 10 minuts, li donem la volta i tornem a fornejar 2 minuts més, fins que estiguin daurades.