dissabte, 20 de març de 2010

Pa de pessic de xocolata en 5 minuts (individual)



INGREDIENTS: (per a 1 tassa gran)
1 ou
3 cullerades soperes d’oli
4 cullerades soperes de llet
2 cullerades soperes rasses de cacau en pols
4 cullerades soperes rasses de sucre
4 cullerades soperes rasses de farina
la punta d’una cullereta de llevat

COM ES FA?
- En una tassa gran, batem l'ou amb una forquilla.

- Afegim l'oli, el sucre, la llet i el cacau en pols. Batem tot amb la forquilla fins que estigui tot ben integrat.

- A continuació afegim la farina i el llevat i ho barregem fins a obtenir una massa homogènia.

- Posem la tassa, sense tapar, al microones durant 3 minuts a màxima pòtència (1000 w) (si la potència no arriba a 1.000 watts, augmentem el temps a 5 minuts).

- L'aboquem en un plat.

- El pastis no surt especialment bonic però el podem arreglar amb una miqueta de xocolata líquida (cobertura de xocolata i mantega desfeta) o sucre glass.

COMENTARIS: Costa desmotllar. Millor agafar una tassa de boca ampla perquè així ens serà més fàcil a l'hora de desmotllar.