divendres, 1 de gener de 2010

Quesada pasiega

INGREDIENTS:
150 g farina
250 g sucre
100 g margarina
1 iogur de llimona
2 ous
500 g nata de cuinar (no de muntar)
ratlladura d'una llimona
2 cops de canyella en pols

COM ES FA?
- Escalfar el forn a 180º C.

- Embadurnar un motlle (rectangular 29,5 x 18) generosament amb margarina.

- En un bol barregem els ous amb el sucre. Afegim el iogur, la nata, la mantega i la ratlladura de llimona, una mica de canyella y, finalment, anem afegint a poc a poc la farina. Barrejar-ho tot molt bé.

- Abocar la barreja en el motlle i fornejar més o menys durant una hora. A partir dels 50-55 minuts vigilar perquè no es cremi per sota.

- Deixar refredar i tallar en trossets.

COMENTARIS: Costa una mica de desmotllar, així que millor utilitzar un motlle desmotllable. Queda molt bo.