dijous, 2 de juliol de 2009

Pollastre a la taronja

INGREDIENTS:
1 pollastre tallat a 1/8
2 cebes
1/2 l. suc taronja
1 dent d'all
julivert, sal, pebre, farigola

COM ES FA?
- Tallem el pollastre a 1/8 i el posem a macerar amb el suc de taronja en un recipient que no sigui metàlic. El deixem a la nevera durant 12 hores.

- Tallem la ceba a rodanxes i reservem. Piquem l'all i reservem.

- Salpimentem el pollastre.

- Posem oli a escalfar i daurem el pollastre. L'enretirem del foc i, en el mateix oli, fregim les cebes tallades a rodanxes, l'all picat i les herbes aromàtiques.

- Un cop estigui ben fregit, afegim el pollastre i el suc de taronja.

- Ho deixem coure, a foc lent i tapat, durant 25 minuts.

- Podem servir adornat de rodanxes de taronja.