dissabte, 4 de juliol de 2009

Quiche de porros

INGREDIENTS:
pasta de full
2 manocs de porros
200 ml. crema de llet
mantega, sal, pebre
3 ous
formatge ratllat emmental o als 4 formatges

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 200ºC.

- Cobrim un motlle desmotllable amb paper de fornejar i a sobre hi posem la pasta de full. Fornegem la fins que estigui una mica feta (no ha d'arribar a quedar-se daurada ni cuita del tot perquè després ja es farà quan la tornem a ficar al forn). Treiem del forn i reservem.

- Tallem els porros a rodanxes i els fregim amb la mantega fins que quedin daurats. Treiem l'excès d'oli i reservem. Si ens agrada, podem posar una mica de pebre mentre els estem fregint.

- Batem els ous, afegim sal, i els barregem amb la crema de llet.

- En el motlle, a sobre de la pasta de full, posem:
* una capa de formatge ratllat
* els porros ben repartits
* la barreja d'ous i crema de llet
* una altra capa de formatge ratllat

- Abaixem el forn a 180ºC i posem la quiche, amb escalfor només a sota, durant 15 minuts. Al final posem una mica el grill.