dilluns, 28 de desembre de 2009

Canapés variats

Tartaletes de cranc: barretes de cranc triturades (a la picadora) amb una mica d'all. Tot barrejat amb unna mica de maionesa. A sobre posar mitja oliva, mig ou de guatlla, un tros de barreta de cranc, etc.

Tartaletes de tonyina: tonyina barrejada amb ou dur tallat a trossets i maionesa. A sobre un trosset d'oliva.

Tartaletes d'ensaladilla: ensaladilla barrejada amb trossets d'oliva i maionesa. A sobre un trosset d'anxova.

Tartaletes d'escalivada: escalivada tallada a trossets molt petits. A sobre formatge ratllat. Gratinar.

Tartaletes xori-queso: un trosset de xoriço (xistorra) i a sobre formatge. Escalfar (al forn o microones) fins que es desfaci el formatge.

Tartaletes d'espinacs
: espinacs barrejats amb puré de patates. A sobre formatge ratllat. Gratinar.

Canapé de paté d'olives: sobre el pa de motlle escampar paté d'olives i posar un cogombret a sobre tallat per la meitat.

Canapé de pernil: sobre el pa de motlle escampar mascarpone i a sobre posar un tros de pernil serrà.

Canapé de salmó: sobre el pa de motlle escampar una mica de margarina, a sobre posar salmó fumat i una mica de caviar.

Canapé d'anous: sobre el pa de motlle escampar salsa rosa i a sobre posar mitja anou.

Rotllets de pernil amb formatge: enrotllar llesca de pernil dolç amb formatge de llesques. Cada rotllo tallar-lo en tres trossos.

Pinxito de pinya/meló amb pernil: pernil serrà + pinya/meló + pernil serrà

Pinxito de botifarra blanca: botifarra blanca + formatge + oliva

Pinxito de tomàquet cherry: tomàquet + mozzarela + anxova, o bé tomàquet cherry + ou de guatlla + oliva

COMENTARIS: les tartaletes també es poden fer amb vol-au-vents mini però queda millor amb tartaletes perquè porten més farcit i per tant són més gustoses.