divendres, 8 de gener de 2010

Cake expreso de cafè

Amb aquestes quantitats surt un pa de pessic petit, per a dues persones

INGREDIENTS :
75 g de sucre
50 g de margarina
13 g de cafè soluble (he utilitzat descafeinat)
1 rajolí de conyac
1 ou
38 g d'anous picades
50 g de farina
1 culleradeta de llevat
Per a la crema de cafè:
1 culleradeta de postres de cafè soluble (descafeinat)
2 culleradetes de nata líquida de montar
4 cullerades soperes de llet condensada

COM ES FA?
- Barregem la margarina amb el sucre, el cafè soluble i el conyac.

- Batem l'ou, la farina, el llevat i les anous picades. Remenem molt bé amb les varetes.

- Ho aboquem en un recipient, apte per a microones, folrat amb paper de forn i ho posem al microones durant 3 minuts a màxima potència.

- Ho treiem del microones i ho decorem amb sucre glass per sobre.

- Es pot pendre fred o tebi.

- La crema de cafè es fa barrejant tots els ingredients i batent amb una cullereta fins que el cafè s'integri bé. Pot servir-se amb la crema freda o calenta.

COMENTARIS: La recepta és del blog de La cocina de Anta. Jo l'he fet sense la crema de cafè. Queda força passable tenint en compte que només es cou 3 minuts al microones.