dissabte, 9 de gener de 2010

Clementine Drizzle Bars


INGREDIENTS:
2 ous
175 g sucre fi
150 g margarina
ratlladura de clementina
175 g de farina rebosteria
1 sobre llevat
125 ml llet

Per a l'almivar:
140 g sucre glass
50 ml. suc clementina

COM ES FA?
- Encenem el forn a 170ºC.

- Barregem el sucre, la margarina i els ous i batem fins a obtenir una crema suau.

- Afegim la ratlladura de la clementina, i la farina ja barrejada amb el llevat. Remenem bé.

- Incorporem la llet i barregem fins que tinguem una crema homogènia.

- Preparem un motlle folrat amb paper de forn, i hi aboquem la massa.

- Ho posem al forn durant 30 minuts.

- Fem l'almívar: escalfem al foc el suc de la mandarina junt amb el sucre glass fins que aquest s'hagi disolt però sense deixar que arribi a bullir.

- Quan treiem el pa de pessic del forn, el col·loquem damunt la reixeta del forn i, amb el pa de pessic encara calent, punxem tota la superfície amb una forquilla petita i cobrim amb l'almívar.

- Deixem refredar totalment i tallem a trossets. Es pot decorar amb sucre glass.



COMENTARIS: La recepta és de Cocinando para lola. És un pa de pessic que queda molt esponjós i boníssim.