divendres, 20 d’agost de 2010

Cobertura d'ametlles per a pa de pessic


INGREDIENTS:
150 g ametlles laminades o granulades
100 g margarina
100 g sucre
30 ml aigua
1 clara d'ou (opcional)(perquè s'enganxi més la cobertura)

COM ES FA?
-Abans de fer el pa de pessic, fem la cobertura, perquè així estarà tèbia per quan el pa de pessic estigui fet.

- En una pot posem al foc la margarina, el sucre i l'aigua, fins que es desfaci la margarina (també ho podem fer al microones).

- Quan ja estigui desfeta, barregem amb les ametlles i reservem fins que estigui cuit el pa de pessic.

- Quan ja tenim fet el pa de pessic, batem una clara d'ou i la barregem amb la cobertura d'ametlles que tenim reservada. Estenem la cobertura sobre el pa de pessic amb ajut d'una cullera.

- Tornem a ficar el pa de pessic al forn, amb funció grill perquè es torrin les ametlles. Hem de vigilar perquè es torren de seguida.

- Trèiem del forn i deixem refredar. Podem espolvorejar amb sucre glass.

COMENTARIS: recepta de Recetario canecositas.