dimecres, 27 de gener de 2010

Pa de pessic de llet condensada




INGREDIENTS:
395-400 g llet condensada (jo 400 g)
4 ous (jo L)
50 g margarina
120 g farina
1 sobre llevat

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 170ºC.

- En un bol posem la llet condensada i batem.

- Afegim els ous, un a un, remenant cada vegada que incorporem un fins que estigui ben integrat.

- Afegim la margarina, que ha d'estar a temperatura ambient, i remenem.

- Tamissem la farina junt amb el llevat incorporant-los a la barreja. Tornem a remenar fins a obtenir una crema homogènia.

- Preparem un motlle amb mantega i farina. Per aquestes quantitats va bé un motlle rodó de 22 cm. de diàmetre, o bé un motlle de plumbcake de 22 x 8 (jo en el motlle de plumbcake i queda una mica just, la massa se surt).

- Posem el pa de pessic al forn durant 40 minuts.

- Deixem refredar i desmotllem.

COMENTARIS: aquesta recepta l'he vist a molts blogs de cuina, però jo l'he extret de Las tentaciones de los santos. Queda un pa de pessic molt bo, gens empalagós, al contrari, i molt esponjós.