dissabte, 24 de juliol de 2010

Pastís de mató


INGREDIENTS:
500 g de mató (o formatge fresc tipus Burgos)
1 tassa de llet (la recepta original diu llet fresca)
10 cullerades soperes de sucre
1 cullerada "colmades" de farina
1 cullerada "colmades" de Maizena
Ratlladura d'1 llimona
3 ous

COM ES FA?
- Encenem el forn a 170ºC.

- Posem tots els ingredients en un bol i batem fins que no qued cap grumoll i tingui consistència de natiles líquides.

- Preparem un motlle amb paper de fornejar i hi aboquem el preparat.

- Fiquem al forn durant 1 hora (fer la prova de l'agulla).

- Deixem refredar fora del forn. Després el fiquem a la nevera perquè acabi de refredar completament.

- Es pot servir amb un bany de melmelada de maduixa tèbia.

COMENTARIS: la recepta original és amb formatge fresc tipus Burgos, i és de La cocina de lechuza. No està malament però n'he provat d'altres més bons, l'he trobat una mica soso.