divendres, 29 de gener de 2010

Suspiros de anís


INGREDIENTS:
300 g de farina
150 g de mantega
200 g de sucre glass
una copa generosa d'anís (dolç)






COM ES FAN?
- Tamisen la farina, afegim el sucre e esmicolem a sobre la mantega. Afegim l'anís i amassem com si fos pasta brisa.

- Fem boles, les aixefem lleugerament i les col·loquem a la safata del forn (prèviament folrada amb paper de fornejar) una mica separades perquè creixen una mica si no, s'ajuntaran totes.

- Les fiquem al forn a 170º fins que estiguin daurades.

COMENTARIS: la recepta és de Entre alacenas y fogones. Molt bones, queden unes galetes dures. Posar-les separades a la safata perquè, tot i que no porten llevat, creixen.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Com pot ser que les teves creixen i les que jo faig no???

kalidoscopi ha dit...

No ho sé, filla.