dissabte, 12 de febrer de 2011

Bizcoflam

INGREDIENTS:
Per al flam:
4  ous
500 ml de llet
150 g. de sucre

Per al pa de pessic:
3 ous
9o g. de sucre
90 g. de farina

Caramel líquid

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 180ºC amb un recipient gran amb aigua per al bany maria.

- Embadurnem la base i els laterals del motlle amb caramel líquid.

- Preparem primer la barreja per al flam: barregem els ous i el sucre. Afegim la llet, remenem i reservem.

- Preparem la barreja per al pa de pessic: batem els ous junt amb el sucre fins que quedi una barreja esponjosa. Aleshores incorporem la farina i seguim barrejant fins a obtenir una massa homogènia.

- Emplenem el motlle caramelitzat amb la preparació de flam. A sobre, anant en compte, afegim la preparació del pa de pessic, que caurà al fons però, que al coure en el forn, tornarà a pujar.

- Ho posem dintre d'un recipient més gran, i coure al bany maria. El motlle amb la crema de flam, ha de quedar submergit en el motlle amb aigua en les 3/4 parts.

- Ho fiquem al forn preescalfat a 180ºC, entre 35 i 40 minuts.

- Treiem i deixem refredar.

- Desmotllem quan estigui fred.