dimarts, 23 de febrer de 2010

Cake salat de pernil i formatge


INGREDIENTS:
150 g farina
4 ous
1 got (mesura de vi) de nata líquida o llet
1 got (mesura de vi) d'oli
200 g pernil dolç tallat a daus
150 g formatge ratllat
un grapat d'anous
olives al gust, xampinyons, etc.
1 culleradeta plena de llevat
sal al gust

COM ES FA?
- Encenem el forn a 150ºC.

- Batem els ous en un bol, afegim la nata i l'oli i seguim batent.

- Afegim la farina, barrejada amb el llevat, sense deixar de batre, a continuació incorporem el formatge, la sal, les anous i les olives. Remenem bé.

- Preparem un motlle de plumb-cake (29 x 10) amb margarina i farina, i aboquem la massa.

- Per sobre li afegim el pernil, enfonsant-lo una mica. El pernil també podem incorporar-lo quan afegim les anous i les olives.

- Posem al forn durant 50 minuts.

COMENTARIS: la recepta és de Cocina con Ana. És un cake molt bó.