diumenge, 28 de febrer de 2010

Massa de pizza


INGREDIENTS:
300 ml. d'aigua mineral
600 g de farina de força
1 sobre llevat sec de forner
1 culleradeta de sal
2 cullerada oli d'oliva

COM ES FA?
- En un bol gran posem el llevat, el sucre i la sal. Afegim l'aigua tèbia i barregem bé fins a integrar. Deixem reposar durant 2 minuts.

- Afegim l'oli i tornem a barrejar.

- Incorporem la farina i la treballem amb les mans fins a integrar-la tota. Traslladem la massa al marbre enfarinat i amassem durant 10 minuts.

- Dividim la massa en dues parts, una l'emboliquem en film de cuina i la congelem per a utilitzar-la en una altra ocasió.

- Preparem la safata del forn amb paper de fornejar o embadurnada amb oli, estenem l'altra meitat de la massa, la tapem amb film i la deixem reposar durant 1 hora i mitja.

- A continuació ja podem preparar la pizza que desitgem.