dimarts, 2 de març de 2010

Botifarra amb bolets


INGREDIENTS:
2-3 botifarres
250 g rovellons (si no és època de rovellons, podem posar-los de llauna)
4 cullerades de salsa de tomàquet
1 got de vi blanc
oli d'oliva, sal

COM ES FA?
- Fregim les botifarres amb oli d’oliva, a foc una mica alt. Quan estiguin una mica torrades (no importa que encara estiguin crues per dintre), les treiem i reservem.

- En una cassola, posem oli d'oliva, els bolets i 3 ó 4 cullerades de salsa de tomàquet. Remenem i deixem coure aproximadament uns 5 minuts a foc mitjà. En el cas que utilitzem bolets crus, haurem d'augmentar el temps de cocció fins que ens sembli que estan fets.

- Incorporem les botifarres, un got de vi blanc i deixem coure, a foc lent, fins que el vi s’hagi reduit i les botifarres estiguin cuites, uns 20 minuts.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Jo enlloc de salsa de tomàquet hi poso els tomaquets sencers. Un parell ben nets, tal qual a la cassola.