dijous, 12 d’agost de 2010

Quiche de xampinyons i cranc


INGREDIENTS:
Pasta brisa o pasta de full
3 ous
200 ml. de crema de llet
julivert
xampinyons frescos laminats
barretes de cranc
1/2 ceba tendra
formatge que ens agradi ratllat, al gust (jo 200 g. emmental)

COM ES FA?
- Folrem un motlle amb la pasta brisa y fornegem a uns 180ºC durant uns 15 min. A la base posem cigrons secs perquè no pugi, o bé punxem la pasta amb una forquilla.

- En una paella posem els xampinyons frescos laminats i la ceba tendra tallada.

- Quan ja estigui cuit, reservem.

- En un bol barregem bé els ous, amb la nata, el julivert picat i el formatge que ens agradi ratllat. Barregem bé. Donem el punt de sal.

- A aquesta barreja d'ous, li afegim els xampinyons amb les barretes de cranc tallades a trossets. Barregem bé.

- Si hem posat cigrons, els treiem del motlle, i aboquem la barreja anterior.

- Fornegem entre 30-40 minuts, depenent del forn. Hem de treure'l quan ja estigui quallat.

COMENTARIS: La recepta original era feta amb gambes petites congelades, en lloc de barretes de cranc. En aquest cas, caldria passar les gambes per l'oli abans de treure els xampinyons del foc. La recepta és del blog Vacapaca amb les meves adaptacions.

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Joooo, aquesta és inadaptable.
Però té una pinta....!!!