dimarts, 25 d’agost de 2009

Fricandó


INGREDIENTS:
carn vedella
moixernons
vi negre
ceba
all
salsa tomàquet o millor tomàquet ratllat natural
brou o aigua

COM ES FA?
- Posem en remull els moixernons durant unes hores.

- Enfarinem la carn i la fregim una mica. Reservem.

-Amb el mateix oli de la carn, fem un sofregit d'all, ceba i tomàquet. Quan ja està ben cuit, s'afegeixen els moixernons.

- Afegim la carn amb una mica de brou (o aigua) de manera que el suc cobreixi la carn. Si utilitzem aigua, aquesta pot ser la d'haver remullat els moixernons després d'haver-la colat.

- Afegim una mica de vi negre i deixem coure, a foc baix, com més temps millor.

- Millor fer-ho amb cassola de fang.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Jo hi poso una pastilla de xocolata negre. Queda la salsa una mica més espessa però li dona un gustet molt bo.
M'encanta la foto on sou a la cuina amb els nens.

kalidoscopi ha dit...

Provaré això de la xocolata, no ho havia sentit a dir mai.