dimecres, 4 d’agost de 2010

Gazpacho de meló


INGREDIENTS:
1 meló madur
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 ceba tendra
1 tomàquet molt madur
Vinagre, oli, sal, pebre
pa dur (opcional)
Encenalls de pernil

COM ES FA?
- Triturem el meló amb els pebrots, la ceba tendra i el tomàquet.

- Afegim el vinagre, l'oli, la sal i el pebre al gust. Remenem bé.

- Si ens agrada de textura basta i que el gazpacho sigui espés, podem afegir pa sec. Si el preferim de textura fina, es pot passar pel colador xinès.

- El reservem a la nevera fins al moment de servir.

- En el moment de servir, s'afegeixen els encenalls de pernil

COMENTARIS: És molt bo, m'encanta el punt agridolç que té. La recepta (sense el pa) és de http://www.arecetas.com/

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

una pregunta, no es nota massa el gust del pebrot?? veig q porta més pebrot que tomàquet. No és massa??

kalidoscopi ha dit...

No, que va. Està boníssim.