dilluns, 19 de juliol de 2010

Gelat de plàtan


INGREDIENTS:
450 g plàtans madurs
300 g sucre (la quantitat dependrà de si els plàtans són més o menys madurs)
1 got de llet desnatada (si volem el gelat més cremós, es pot substituir per nata líquida)
suc de mitja llimona (per evitar que s'oxidi el plàtan)

COM ES FA?
- Batim junts tots els ingredients.

- Aboquem la barreja en un tuper o recipient que pugui anar al congelador, o bé en gots individuals.

- Posem al congelador i cada mitja hora anem remenant per anar trencant els cristalls de gel que es van formant i així quedarà cremós, com si tinguéssim geladora. Ho fem 2 ó 3 vegades.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Aquest el penso provar.
Posaré llet d'arròs i a veure com queda.

per cert, molt maco el nou disseny.
M'agrada més q abans.

I això de posar comentaris encara més.

kalidoscopi ha dit...

Prova'l, és molt resultón.
El disseny és de les noves plantilles de blogger, les has vist? quan li dónes a disseny, apareix una nova pestanya on surten. N'hi ha algunes de molt lletges, però d'altres molt maques.