diumenge, 25 de juliol de 2010

Sopa de peix

Aquesta recepta és de la meva mare. Ella no apunta mai la quantitat d'ingredients, sempre ho ha fet tot a ull, i quan li preguntes, no sap mai dir-te la quantitat. O sigui que les quantitats depenen del gust de cadascú.

INGREDIENTS:
Peix
ceba
all
ametlles torrades
llorer
salsa tomàquet
arròs
sal
unes gotes d'absenta

COM ES FA?
- En una cassola gran fem bullir amb aigua el peix amb el llorer i la sal, durant 1 hora.

- Quan ja s'ha bullit, separem la carn del peix de les espines i el posem amb l'aigua d'haver-lo bullit.

- Fem un sofregit amb la salsa de tomàquet, la ceba i una mica d'all.

- Fem una picada d'ametlles torrades.

- Al brou, li afegim el sofregit i la picada. Ho fem bullir tot una mica i després afegim l'arròs en cru. I tornem a salar.

- Posem unes gotes d'absenta i deixem bullir 20 minuts. Podem substituir l'arròs per pa, i també seràn 20 minuts bullint.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Si, i així i tot, era una excelent cuinera. La millor.

kalidoscopi ha dit...

Recrodo que ella sempre li afegia també unes gotes d'absenta, era el seu secret, però he cregut millor no posar-ho.