dijous, 18 de novembre de 2010

Boletes d'olives



INGREDIENTS:
14 olives farcides
90 g de formatge ratllat que tingui sabor
60 g de mantega
90g de farina
sal i pebre

COM ES FAN?
- Encenem el forn a 175ºC.

- Eixuguem les olives amb paper de cuina.

- En un bol, barregem el formatge, la mantega, la farina, la sal i el pebre fins a obtenir una massa. Per poder-la treballar millor, posem uns segons al microones.

- Anem agafant trossets de massa, fem una piloteta i posem una oliva al centre. Les arrodonim i les anem col·locant en la safata del forn (amb paper de fornejar perquè no s'enganxin).

- Les pintem amb ous per sobre i podem posar una mica de sèsamo per sobre (a nosaltres ens agrada més sense).

- Fiquem al forn fins que estiguin daurades.

- Deixem refredar perquè són molt més bones quan estan totalment fredes.

COMENTARIS: Recepta trobada a Bocados de cielo.

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Qué original.
Mai se'm hauria acudit una cosa així.

kalidoscopi ha dit...

Si, i a més a més, atipen molt (en funció del gruix que li donis a la cobertura de l'oliva).